Telefonos jósda.

Szerelem, párkapcsolat, pénz, karrier, egészség. Szeretné tudni, mi vár Önre? A megoldás: A telefonos jóslás.Segítek a helyes út felé vezető irányt megtalálni. Kényelmesen csak egy telefonhívás.A szám alapdíjas.

Amikor beszélek valakivel, előbb utóbb látni kezdem az auráját, a hozzá kapcsolódó lakókkal, energetikai képződményekkel együtt. Látni kezdem az emberi kapcsolatait, kötődéseit, segítőit, szimbólumokat, rontásokat, energiavámpírokhoz vezető szálakat.

Mivel tisztánlátó vagyok és telefonon ugyanúgy tudok segíteni az embereknek mint személyesen, innen jött a telefonos jósda létrehozásának az ötlete. Sok embernek okoz gondot az útiköltség vagy az idő hiánya, így pedig nem számít, hogy a telefonáló éppen Londonban, New Yorkban, a szomszéd faluban, vagy éppen akárhol van, mert azonnal rá tudok nézni a problémás dologra.

Specialitásom a sorskorrekció, a válaszadás channeling vagy meditációs utazás segítségével, auratisztítás és tértisztítás tisztánlátó képességem igénybevételével.

Ma már nincs szükségem feltétlenül kártyára ahhoz, hogy választ kapjak a kérdésekre, elég elcsendesülnöm egy kicsit és egy egész kis túlvilági csapat segít a válaszadásban,szinte bárkit meg tudok hívni odaátról.

Életcélom, hogy segíthessek másoknak, rávilágítok és eloszlatom a problémákat, megválaszolom a kérdéseket, vonatkozzanak azok a múltra, a jelenre vagy a jövőre, segítek a megfelelő útra lépni. Minden kérdésre van válasz és minden problémára van megoldás. Tarot kártyámnak, ingámnak, spirituális erőmnek és az égi sugallatoknak köszönhetően, az alábbi területeken tudok maximális diszkréció mellett segítséget nyújtani telefonon.

 

 

Átfogó párkapcsolati, anyagi, egészségügyi elemzéssel megtudhatja, mik lehetnek a problémák, mik az okok és mit kellene tennie, hogy minden megfelelően alakuljon.

 

Átfogó elemzés a jövő évre, ami kiterjed az anyagiakra, szerelemre, egészségre és egyéb felmerülő kérdésekre.

 

Megtudhatja, hogy környezete ( barátai, párja, családtagjai, munkatársai stb) mit gondolnak, mit éreznek valójában ön iránt.

 

Részletes párkapcsolati elemzésből kiderülnek a rejtett gondolatok, érzések,a miértek,a problémák és a megoldás.

 

Személyiség elemzés Tarot kártyával és speciális inga táblázattal. Így biztosan megtudhatja, hogy milyen ember bújik meg az álarc alatt.

 

Szeretné megtudni, hogy mi a jelenlegi életfeladata? Mi a jelenlegi út amit be kell járnia, hogy fejlődhessen és továbbléphessen? A tarot kártya segítségével segítek eligazodni az élet útvesztőiben.

 

Saját vagy családtagjai egészségügyi állapotáról is tájékoztatom Tarot kártyám és speciális inga táblázatom segítségével, így a rejtett betegségek vagy a betegségekre való hajlam is napvilágra kerül.

 

Közvetíthetem elhunyt szerettei túlvilági üzeneteit. Megtudhatja, hogy átkeltek-e a túlvilágra, újjászülettek-e már, esetleg itt ragadtak a mi síkunkon? Mit üzennek, tanácsolnak az ön számára?

 

Döntési helyzetekben segítek tisztán látni, legyen az üzleti, párkapcsolati, anyagi, munkahelyi stb.

Átoklevétel: Ha úgy érzi, hogy semmi nem sikerül, mintha minden összeomlana ön körül, akkor könnyen lehet, hogy átok van önön. Ez lehet direkt küldött, vagy a rossz gondolatok által generálódott átok. Mindkettő nagyon veszélyes, mert tönkreteheti a párkapcsolatot, az egészséget, az emberi kapcsolatait, az anyagi helyzetét és a pszichés egészségét is. De ne aggódjon, a rontás megszüntethető. Kideríthető, hogy ki, mikor és miért tette önre a rontást és miután levettem védelmet is vonok ön köré és készíthetek önnek egy személyre szóló óvó amulettet.

 

Megelőző védelemmel is fel tudom ruházni, ha úgy gondolja, hogy átkoknak, rosszindulatú energiáknak lehet kitéve ön vagy akár a szerettei a későbbiekben, így az önt/őket megszemélyesítő babára száll a rosszakarat, így ön vagy szerettei védve lesznek.

 

Szerelmi varázslatok: Szeretné, ha beragyogná életét a szerelem? Szeretne végre boldog párkapcsolatban élni? Hathor papnőjeként különösen hatásosak a szerelmi varázslataim, amellyel bevonzhatja a kedvest és a vele járó boldogságot akkor is, ha még nem ismeri, csak elképzelései vannak a megfelelő partnerről. Ha közelebb szeretne kerülni a kiszemelt kedveshez és nem ütik egymást az életútjaik, akkor rásegíthetek jól bevált szerelmi varázslataimmal, hiszen mindenki megérdemli a boldogságot. Kapcsolata kezd kihűlni vagy esetleg egy harmadik személy férkőzött önök közé? A szerelmi varázslatok ebben is segítenek, hogy ismét szorosabbá váljon kettejük kapcsolata. Ezek bevonzó, vagy megerősítő varázslatok.

Szerelmi oldás: El akar szakadni párjától, vagy azt szeretné, ha benne hűlne ki a szerelem? Szerelmi oldás varázslattal elérjük a célt, hogy ismét szabaddá válhasson.

 

Titoktartó varázs: Rábízta valakire féltve őrzött titkát és aggódik, hogy kitudódhat? Ősi szertartásom megköti a cserfes szájat, így titka biztosan titkok marad.

 

Tértisztítás: Nem érzi jól magát otthonában? Szorong, ideges? Rossz kedve lesz amint hazaér? Úgy érzi, mintha figyelnék vagy valami láthatatlan erő lehúzná a kedvét és a tettrekészségét? Különös zajokat hall, a tárgyak elmozdulnak vagy leesnek? Könnyen lehet, hogy túlvilági lényekkel osztja meg otthonát, amik egészségügyi és mentális problémákat okozhatnak önnek és a lakásban élőknek. Esetleg a lakásban, házban történt múltbéli események negatív lenyomatai okoznak rossz érzéseket. Tértisztítással otthonát ismét kellemessé és lakhatóvá teszem.

 

Szellemlevétel: Előfordulhat, hogy rosszullétét, depresszióját, betegségét, rémálmait egy önre kapaszkodott szellem vagy entitás okozza, aki az ön életerejéből táplálkozik. Ez gyakoribb jelenség mint gondolnánk, de segítek megszabadulni tőle, hogy ismét boldogan, kiegyensúlyozottan élhesse az életét.

 

 

                          TELEFONOS JÓSDSA 

 

                            06-30-412-28-71

 Alapdijas igy szolgáltatást kifizetni vagy átutalással, vagy pedig banki befizetéssel van lehetősége.

          

    

                                Szeretettel várom hívását

 

Hétköznap, hétfőtől - péntekig 10 és 22, szombat - vasárnap 14 és 22 óra között. 


      Henrietta 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 14
Heti: 51
Havi: 175
Össz.: 79 371

Látogatottság növelés
Oldal: Szolgáltatások
Telefonos jósda. - © 2008 - 2018 - ezoterika-telefonon.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »